HVEM ER BYGGLOBAL
bygglobal
bygglobal kontor

KONTOR

+45 70 27 86 00

bygglobal adresse

09.00 TO 17.00

MANDAG TIL FREDAG

bygglobal timer

BYGGLOBAL

NYGADE 1E

8600 SILKEBORG

 

OM OS

VI SIKRER EN VÆKST BASERET PÅ TILLID

 

"Når en given virksomhed skaber vækst er det oftest på tillid mellem to parter. Om det er BTB eller BTC er principielt underordnet. Det er denne tillid vi nu hjælper med at stadfæste, således broer bygges lidt hurtigere end nu..."

Tusindvis af...

byggeprojekter gennemført af vores medlemmer og deres fordele er certifikat, sagshåndteringssystem og eksponering. De samme fordele kan din virksomhed opnå og dermed vækste gennem tillid...

Tusindvis af...

tillidsfulde kunder der bliver mødt med troværdighed og får deres hjem bygget gennem uovertruffen tillid og en virksomhed, som har taget det åbenbare skridt, at skilte med deres oprigtighed...

MED CERTIFIKAT

...så får din virksomhed den ultimative løsning med ud til kunden for kun

kr. 11.995.- PR. ÅR EX. MOMS

Vi er her for at hjælpe dig...

Mød teamet

Få styr på kundetilfredsheden - fuldautomatisk! Vi hjælper din virksomhed med at vækste på tillid og troværdighed. certifikat, tillid, troværdighed, global garanti , garanti, byg garanti, byggaranti, rådgivning, globalt certifikat, www.bygglobal.dk, www.bygglobal.com, Håndværker jylland, Håndværker Fyn, Håndværker Sjælland, Håndværker Aarhus, Håndværker Horsens, Håndværker Herning, Håndværker København, Håndværker Odense, Håndværker Aalborg, Håndværker Randers, Byggeopgave, Byggevejledning, Byggerådgivning, Byg, Bygning, certifikat, tillid, troværdighed, global garanti, garanti, byg garanti, byggaranti, rådgivning

Lars

Adm. Direktør & Partner

Lars har mere end 20 års erfaring både fra branchen samt den digitale verden. Lars har opstartet BygGlobal netop for at imødekomme de krav industrien har og for at være på forkant med forbrugeradfærden.

Pia

Medie Grafiker

Pia har til opgave, at bearbejde alt det grafiske i vores hus og hjælper ligeledes kunder med at finde frem til deres digitale identitet. Pia tænker meget nutidigt og arbejder altid holistisk med opgaven.

...OG SÅ ER VI MANGE FLERE

Derudover har vi allieret os med snusfornutige og kolossalt progressive mennesker der i den grad er med til at skabe...

Vi byder dig velkommen og kommer også gerne ud og præsenterer BygGlobal for dig

…DEN KORTE VERSION OM BygGlobal

BygGlobal opstod ud af et centralt markedsbehov om en mere nutidig og relevant garanti end det der tilbydes i markedet i dag.

 

BygGlobal er skabt af initiativtagere der selv kommer fra branchen og dermed har indgående kendskab til de problemstillinger der følger med i industrien samt de løsningsbehov der skal til, for at flytte et værdifuldt skridt nærmere kunden.

 

Samtidigt er der en skarp konkurrence i industrien og hertil blev der truffet beslutningen om, at tilføje flere redskaber samt online strategier der automatiserer de præmisser forbrugeren anvender i dag. Tanken og filosofien er ganske klar vi arbejder aktivt for at sikre vækst baseret på tillid.

 

"Når en given virksomhed skaber vækst er det oftest på tillid mellem to parter. Om det er BTB eller BTC er principielt underordnet. Det er denne tillid vi nu hjælper med at stadfæste, således broer bygges lidt hurtigere end nu..."

 

For at alt dette kan lade sig gøre har BygGlobal været igennem en meget omfattende certificering for netop, at kunne tilbyde vore kunder et internationalt dækkende certifikat.

 

Dette har vi opnået gennem Biggrey Trust, som er en meget stor international platform der udelukkende arbejder med certificering og håndteringssystemer. Biggrey Trust har hovedkonto i London og har kontorer både i USA og Europa.

 

INTERNATIONALE ANALYSER har påvist, at prisen ligger på 4. pladsen og at tillid ligger på 1. pladsen, så lad os nu holde fokus på det markedet efterlyser, efterkomme det og samtidigt holde en uheldig skade dækket af certifikatet.

 

Tillid og troværdighed søger partner
BygGlobal skaber tilliden og øger væksten for din virksomhed

Anders

Marked & Forbrugeradfærd

Anders har til opgave, at holde et vågent øje med de tendenser der bevæger sig i markedet, så vi er sikre på altid, at bevæge os i, både kunders, såvel som forbrugernes retning

Vi ser frem til at byde dig velkommen som medlem af BygGlobal.

Skulle du have nogle spørgsmål til os kontakter du os på kontaktsiden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

© Copyright. All Rights Reserved to BygGlobal

KONTAKT OS

 

BygGlobal Danmark ApS

Nygade 1E

8600 Silkeborg

Email: kontakt@bygglobal.dk

Kontor: +45 70 27 86 00

Åben: 09:00 - 17:00 Man-Fre.